Graafinen suunnittelu Helsingissä

Tyylikäs ja viimeistelty ulkoasu tuotteellesi

Painotuotteisiin tarvitaan tietysti aina sopiva ulkoasu, joka palvelee tarkoitustaan ja kiinnittää kohdeyleisön huomion. Koska haluamme olla asiakkaillemme se täyden palvelun painotalo Helsingissä, Tekstipiste Oy:n palveluihin kuuluu myös ammattitaitoinen graafinen suunnittelu. Helsinki ympäristöineen on pääasiallista palvelualuettamme, sillä painotalomme sijaitsee Vallilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Voimme kuitenkin mielellämme palvella asiakkaita kauemmaksikin, ja tuotteiden lähetys onnistuu sopimuksen mukaan vaikka koko Suomen laajuudella. Tarjoamme toimivia, tyylikkäitä ja yksilöllisiä visuaalisen suunnittelun ratkaisuja ja toteutamme ne joko digipainona tai perinteisenä offset-painona. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista palvelua tarvitsisit!

Graafista suunnittelua aina logoista mainoskampanjoihin

Tarjoamamme graafinen suunnittelu on kattavaa; meiltä saat kaiken, mitä yrityksesi tai tapahtumasi markkinointiin tarvitset. Suunnittelemme ja toteutamme esimerkiksi logot, esitteet, lehti-ilmoitukset ja mainosten ulkoasut yhdessä asiakkaan kanssa. Halutessasi voit antaa meille myös vapaat kädet suunnitteluun; teemme graafista suunnittelua useamman vuoden ja lukuisten toteutettujen töiden tuomalla kokemuksella. Autamme luomaan viestistäsi mieleenpainuvan ja yhdenmukaisen.

Taittopalvelut

Graafisen suunnittelun lisäksi me taitamme ja tarvittaessa ladommekin kaikenlaiset graafiset tuotteet. Sommittelemme tekstit ja kuvat visuaalisesti mielenkiintoiseen ja luettavaan muotoon. Taittotyössä huomioimme julkaisun kohderyhmän sekä asiakkaan toiveet ja lähtökohdat.

Toteutamme esimerkiksi mainokset, esitteet, hääkutsut, hautajaisohjelmat, käsiohjelmat, lehdet, luettelot, lomakkeet sekä kirjat. Meiltä saat siis lähes mitä vain käyntikorteista julisteisiin.

Painofilmien tulostus

Painofilmien tulostus on erikoisosaamistamme. Tulostamme sekä offset-, tampo- että silkkipainofilmejä. Repromme palvelee visuaalisessa suunnittelussa ja monenlaisissa graafisissa tuotteissa, kuten tuotemerkeissä, logoissa, kuvien käsittelyissä, ilmoituksissa, lomakkeissa, esitteissä sekä lehtien ja kirjojen taitoissa.

Palveleva painotalo Helsingin Vallilassa

Tekstipiste Oy on nopea ja luotettava painotalo, jonka työnjälki on aina ensiluokkaista. Tarvitsitpa sitten graafista suunnittelua, taittopalvelua, painofilmien tulostusta tai mitkä tahansa painotuotteet, käänny meidän puoleemme. Palvelemme ammattitaidolla ja kokemuksella, jota olemme keränneet jo vuodesta 1974 lähtien. Soita tai tule käymään!

Graafinen suunnittelu